Start a new topic
Solved

Battle.net connectivity?

Just wondering if you plan on adding Bnet to the accounts we're able to connect to.


FWIW I get "we're sorry, we can't sync your battle.net account at this time" whenever I try to


1 person likes this

I have not heard anything recently regarding that, but it is possible we may add that in the future. If you like, I can place this as a User Feature Request for adding Battle.net accounts to Plays.


1 person likes this

@NilKilla - Correct. We're currently looking into this bug. Some of us in the office are able to recreate it. 

If you're willing, or have not done so already, can you send in your logs after recreating it?


To send logs you just right-click on the Plays.tv taskbar icon, select Help > Feedback, fill out the info and make sure the checkbox is selected. Post back here to let me know you have sent it. 


1 person likes this

Thanks, I've replied back to both of you!

We have Battle.net Connectivity in the Plays.tv client now.

Are you having trouble connecting?

so I'm trying to connect my battle.net account but it's not showing an option for me to add battle.net.  Was it terminated in the last update?

Same as mcnippleson

I just want too be able too watch my replays and its still not woirking legit tried everything on this and still nothing :/

@Mcgingie - This Battle.net issue shouldn't effect recording even with Battle.net games. Are you having a problem with that, or something else?

@Velvetshadow - Looks like you were able to get yours connected now from what I can tell. 


@mcnippleson - I'll keep taking a look for you and see what I can find. 

@Velvetshadow - Alright. Apparently it just has some problems detecting it properly. Mine did the same thing so here is what I did.


1. Saw Error; ensured Battle.net was up and working.

2. Restart Plays.tv. Error is reproduced.

3. Restart Battle.net.

4. Worked after that.


Another clue is when it did finally work for me, it actually showed my Battle.net ID instead of "Is this you?" in the banner instead of a generic:


No, you should be able to connect to your Battle.net account by confirming your Battle tag when you launch Plays.TV and it can detect that you have the Battle.net launcher installed. If not, please open up a support ticket and we'll be sure to look into it. Remember to include your username and a description of what you've tried, what your Battle.net username is, and if you've tried reinstalling Plays.TV. Thanks.

 

@Verun - I am having this problem as well. I have followed the steps listed and nothing happens. When I open the "Preferences option and go to Accounts, the Battle.net button does nothing. I have tried your fix over 20 times and nothing.

I assume it's safe to assume you're already logged into Battle.net client on your PC?


If it's still not working can you make a ticket with logs attached?


To send logs you just right-click on the Plays.tv taskbar icon, select Help > Feedback, fill out the info and make sure the checkbox is selected. Post back here to let me know you have sent it

Feedback sent.