Start a new topic

While playing Overwatch i have problems with the mic

As i said on the title while i play overwatch and talk, when i check the video after the play session  everything i said sound like 4 secs later that should be. 

This is not happening with other games, i tried it out with 10 differents games and only Overwatch shows this problem. 


2 people have this problem

I have this problem in Siege, except mine is up to 10 seconds now. All other audio including my friends on Discord are perfectly in sync.

I also have this problem.


Any sound I the computer makes is perfectly in sync for the entire video.

My voice is in sync at first, but falls increasingly behind as time moves on.


I'd be glad to attach examples if it will help to fix this issue.


Partslist: 


CPU: Intel i5-4670K

GPU: MSI RX 480 ARMOR 4G OC

Mobo: ASRock Z87 Extreme4 ATX LGA1150

Memory: Kingston HyperX Fury 2 x 8GB DDR3-1866

Storage (Main): Samsung 850 EVO-Series 500GB

Storage (Plays.tv Recordings): Hitachi 500GB 2.5" 5400RPM


Software:


Windows 10 Home OEM 64-bit

Realtek audio drivers installed

@cj81499 - Which headset/microphone are you using?

@Verun I have no idea. It's one my dad had laying around. I'm planning on getting a new one soon.

Ah! The Mystery Headset! :-)


Alright, well I'm going to be deeply investigating Audio Desync soon. Any chance you can create a ticket in our system with logs attached so I can add your data to the pile; see if I can find any trends?


To send logs you just right-click on the Plays.tv taskbar icon, select Help > Feedback, fill out the info and make sure the checkbox is selected. Post back here to let me know you have sent it. 

Login to post a comment